Met contentservice meer traffic naar Shimano Service Centers

Hoe komen tweewielerspecialisten in contact met (potentiële) klanten? En hoe verleiden zij consumenten om naar hun winkels te komen? Op communicatiegebied zijn er talrijke mogelijkheden, zowel off- als online. Vanaf nu helpen we Shimano Service Centers in de Benelux om dit op een goede en consequente manier aan te pakken. In opdracht van Shimano fungeren we als communicatiebureau dat Shimano Service Centers ontzorgt.

Shimano biedt zelf al langer standaard content aan: banners, logo’s en advertenties. Maar vaak is maatwerk gewenst, met specifieke aandacht voor het desbetreffende Shimano Service Center. Om ook daarvoor te zorgen ondersteunen we Shimano Service Centers met content en communicatiediensten, van persberichten en fotoshoots tot aan mailings en online teksten. Onze contentspecialisten zorgen snel voor aansprekende en vooral doeltreffende uitingen en producten die aansluiten bij de zaak en doelgroep en het Shimano Service Center-concept.

Consistente presentatie

Deze service creëert off- en online zichtbaarheid van de Shimano Service Centers en brengt de meerwaarde daarvan over op consumenten. De presentatie is consistent en past in het totaalplaatje, wat de herkenbaarheid van het Shimano Service Center-concept vergroot. Dat helpt traffic naar de winkels te genereren. Bent u eigenaar van een Shimano Service Center en heeft u interesse in deze communicatiedienst? Neem dan eerst contact op met uw accountmanager.