Contentmarketing in de wielersport en tweewielerbranche. Dát is waarin Meesterknecht sterk is. Zowel op strategisch als operationeel niveau.

Je hebt als bedrijf, merk of sporter een doelstelling. Met de juiste communicatie en content, verpakt in een mooie wikkel, kom je een stap dichter bij dat doel. Wij zorgen voor de juiste berichtgeving, voor het juiste publiek, op de juiste plaats, op het juiste moment. Snel, efficiënt, multimediaal en bovenal vindbaar.

Onder in de beugels

Staat je merk voor een productlancering? Wil je een sportevent professioneel op de kaart zetten en je publiek op een efficiënte manier bereiken? Ben je topsporter en wil je je beter profileren om zo interessanter te zijn voor fans en sponsoren? We zetten ons voor jou op kop en gaan onder in de beugels voor een optimaal resultaat.

Onze kopmannen en -vrouwen zijn veelal:

fabrikanten

Fabrikanten

fietsbestemmingen

Fietsbestemmingen en reisindustrie

teams

Teams

evenementen

Beurzen en evenementen

gearriveerde topsporters

Topsporters en sporttalenten

sponsoren in de topsportwereld

Sponsoren in de topsportwereld

Expertise

Meesterknecht onderscheidt zich door haar specialisatie in de (twee)wielerwereld en door strategie en uitvoering te combineren. We beschikken over contentstrategen en creatieve contentspecialisten. Ieder heeft zijn of haar expertise, van art direction en foto- en videografie tot aan tekstschrijven en mediabenadering.

Veelgevraagde producten en dienstverlening:

contentstrategieën

Contentstrategieën

contentcreatie

Contentcreatie

websites en online publicaties

Websites en online publicaties

media en persservice

Media- en persservice

contentmapping

Crossmediale concepten

newsrooms

Newsrooms en activaties